Bautaen fra Skipsfjorden Arne Jensen er 90 år, 2 juli.

Gebursdagen holdes på bosenteret i Vannvåg etter kl 1600.

Noen velvalgte ord fra hans datter Anita Lill Jensen:

Fadern er jo en tusenkunstner men han er vel mest kjent som en dyktig maler og sitt gode humør, tenker han hadde blitt en dyktig stand up komiker hvis han hadde vært ung i dag.
Han kunne jo liksom alt en type Petter smart rørlegger, frisør, murer, snekker og slakter han var som poteten og ble brukt til alt av folk i bygda.
Pappa ble jo alene for 31 år siden da mamma døde, og når mine venninner snakket om å reise heim til mamma og kose seg å spise god mat, reiste vi hjem til pappa, han likte å få besøk og ordne til familien. Han lager verdens beste brunsaus og er veldig god å lage mat, han stekte alltid vafler når vi kom og det var en egen stemning hjemme hos oss med trekkspill og gode historier. Alle som kjenner pappa skjønner sikkert at det var mye glede og latter med han, men han er også en god lytter og har alltid gode råd å komme med. Han har alltid vært veldig hjelpsom og godhjertet og opptatt av familie og venner.
Skipsfjorden har vi og mange gode minner fra, husker vi reiste på ferie dit på sommeren, når de andre reiste til Sverige eller Finnland på ferie. Og når jeg klaget sa fadern vi har det mye finere i fjorden, vi kan stå opp når vi vil og legge oss når vi vil, og ete småseimølja kl 2 om natta, tenkt så fint vi treng ikke klokke. Jeg var ikke enig da, men nå forstår jeg verdien av alt han har lært oss og at han hadde rett.

Håper jubilanten får en fin dag og at det kommer mange innom på dagen Hannes, og at han kommer seg til fjorden i løpet av sommeren :-).